clear

zoeken

search

Knappe Kaatje

22 mei 2011

Iedereen gaat op zijn of haar eigen manier om met contacten op Twitter. Ik houd het vrij simpel. Als iemand met een Nederlandstalige account mij volgt, volg ik terug. Aan dat concept houd ik ook vast als het gaat om ontvolgen. Anderstalige accounts blokkeer ik doorgaans, omdat je er vrijwel zeker van kunt zijn dat het met enige vorm van belangstelling niets van doen heeft. Als het dan ook nog eens jongedames zijn (vanochtend doken er maar liefst zes tegelijkertijd op, in de mailbox), weet je ook nog eens zeker dat het om nepaccounts gaat.

Maar dan duikt er opeens een account op van ene Katie Valani. ‘Ze’ twitterde één zinnetje in maart maar is voor de rest onzichtbaar in Google. Ook blokkeren dus.

Toch intrigeert het me wel. Kaatje heeft 1200 volgers en gebruikt een foto van een meisje dat je zonder meer als knap kunt bestempelen. Wie zou dat zijn? Zou ze weten dat ze een nieuwe naam heeft? Dat ze nu in Nederland woont? Of zou ze niet eens bestaan? TinEye geeft geen uitsluitsel in ieder geval.

Wonderlijk.

@

Reageer