clear

zoeken

search

En zo ziet je scherm er morgen misschien uit

02 september 2010

Als mensen vrij mogen denken over ‘het computerscherm van de toekomst’ zijn de resultaten soms te mooi om waar te zijn. Maar vergis je niet. Wat je nu nog als fantasierijk zou kunnen omschrijven wordt volgend jaar misschien wel op de markt gebracht. Een paar voorbeelden van dat flinterdunne onderscheid:

Nu ja, bepaal zelf maar in hoeverre het filmpje van TAT Open Innovation fantasie is of niet.
@
Via Emerce

6 Reacties

  1. Zjanette schreef:

    Schitterend. Van mij mag het en snel ook. Binnenkort twitter op de spiegels van modewinkels WE. Je kunt dan, als je aan het passen bent, op een knop drukken en dan komt er een foto op je twitteraccount zodat je vrienden gelijk kunnen reageren op wat je aan het passen bent.
    Techniek gaat snel.

  2. Liek Schoeren schreef:

    Mooi hoor. @Zjanette, nu moet ik toch echt naar WE. Dan wordt het echt leuk.

  3. Bas schreef:

    Ziet er prachtig uit. Je went natuurlijk aan alles, maar ik ben wel benieuwd of je bij al die communicatiemogelijkheden op spiegels e.d. af en toe niet sterk de neiging krijgt om alles op off te zetten (als dat tenminste nog kan). Continu communiceren is wel leuk maar ook bloedvermoeiend (net een druk dagje achter de rug).

  4. meeuse schreef:

    …ik geloof nooit dat Zweden wereldkampioen wordt 😉

  5. Roof schreef:

    Het doet me denken aan: "We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan; we kunnen nu niet blijven we kunnen nu niet langer blijven staan". Machtig, wat gaat de techniek toch snel!

  6. @Zjanette @Liek: daar heb ik volgens mij ook wel eens een filmpje van gezien. Interessant concept is dat.

    @Bas: misschien komt het wel zover dat je dat soort dingen gewoon aan en uit kunt denken. Probleem opgelost 🙂

    @Meeuse: Volleybal wellicht ^^

    @Roof: als je er tien jaar van tussen gaat en je komt weer terug, dan ben je opeens in een heel andere wereld. Als je er middenin zit heb je het eigenlijk niet eens zo goed in de gaten, maar het gaat inderdaad steeds sneller, buitengewoon!

Reageer