clear

zoeken

search

Reacties Blogger weer boven water

22 april 2010

Toen ik drie weken geleden was verhuisd naar een nieuw domein zag ik tot mijn grote schrik dat alle reacties uit de archieven van dit blog waren verdwenen. Na viereneenhalf jaar heb je het dan al gauw over een paar duizend opmerkingen, aanvullingen en commentaren.

Uiteraard zocht ik naar oplossingen, maar ik vond er helaas geen. De fora van Google leerden me alleen dat ik niet de enige was die met het probleem kampte, en dat het Bloggerteam bekend was met deze kwestie. Er zat weinig anders op dan rustig afwachten.

Vanavond kreeg ik de post over Pukkelpop 2009 onder ogen. Ik zag opeens weer reacties in beeld verschijnen. Ook de post Een nieuwe wending, van precies een maand geleden, toont nu ze nu weer allemaal. Ik beschouw de zaak daarmee als afgedaan. De archieven zijn weer compleet.

Komend weekend zal ik nog wel een backup maken, met HTTrack bijvoorbeeld.

@

5 Reacties

  1. Ingmar schreef:

    Ik ben benieuwd naar je HTTrack-ervaringen. ZBDigitaal lukte me niet.

  2. Christian schreef:

    En heb je nou een idee over hoe het precies zat met die reacties?

  3. @Ingmar: ik zal het laten weten. De kans is dan klein dat het nu opeens wel lukt…

    @Christian: ik heb geen flauw idee. Het is een bug die volgens mij iets met het telsysteem van Blogger heeft te maken, in relatie met sjablonen van derden. Je ziet nu ook vaak dat de tellers het niet goed bijhouden. Dan zijn er bijvoorbeeld 5 reacties, maar laat blogger er maar 3 zien op de homepage.

    De technische details zijn volgens mij niet bekend gemaakt nog.

  4. Daan schreef:

    Lang leve Pukkelpop 2009 😉 Bonkers!

  5. Hij blijft lekker he 🙂

Reageer