clear

zoeken

search

Delete 2009

10 december 2009

Hoe was jouw jaar? Zijn er veel dingen die je het liefst zo snel mogelijk zou willen vergeten? Ga dan naar Delete 2009 en voeg je nare herinnering toe aan de verzameling ellende die je daar aantreft. De makers melden:
“1 januari brengen we de site en server tot ontploffing. Zodat jij het nieuwe jaar weer fris en fruitig kunt beginnen.”

Dat is buitengewoon vriendelijk van ze.

@

8 Reacties

  1. Astrid schreef:

    Wat een bizar grappig idee. Alsof je je geheugen kunt wissen. En daar hebben ze dan weer een mooie film over gemaakt 😉

  2. Die film heb ik nog steeds niet gezien. Vergeet ik steeds 🙂

    Komt een keer goed!

  3. Leuk dat jullie zo positief zijn over de site! Eternal Sunshine is inderdaad een film die bij de brainstorms als inspiratie voorbij kwam 🙂

    We hebben trouwens vorige week gekeken wat tot nu toe het meest voorkwam in de postings op Delete 2009. Daaruit blijkt dat de Nederlanders in 2010 het liefst van bepaalde bekende Nederlanders (denk aan Theo Maassen, Patricia Paay en de Toppers) en politici (bijvoorbeeld Wilders, Bos en Balkenende) af zijn. Maar daarnaast komen toch ook veel persoonlijke verhalen over afgebroken relaties en langdurige ziektes voor. Ook Michael Jackson's dood – en de massahysterie daarna – blijkt veel Nederlanders getroffen te hebben.

    We hopen dat jullie voor het eind van het jaar ook nog wat toevoegen aan de site – en natuurlijk doneren aan Orange Babies!

  4. @Guy:

    Leuk dat je hier even reageert en meer vertelt over jullie ervaringen. Die moeite neemt lang niet iedereen die betrokken is bij een campagne.

    Duimen omhoog!

  5. Dank je Edwin! We hebben overigens de servers nog niet opgeblazen, er kwam namelijk een veel spectaculairdere optie langs: Q-Music DJ en fan van het eerste uur Ruud de Wild zal op maandag 4 januari in zijn show live de servers persoonlijk vernietigen! Ruud zal met hulp van specialisten van Defensie op legerbasis Oirschot de servers met een tank onder handen nemen. Live te volgen in zijn show en natuurlijk daarna nog bij ons op de site te zien.

  6. Super! Als dat geen reclame is 🙂

  7. Zeker Edwin! Het filmpje waarin de servers met tank en explosieven onder handen genomen worden staat nu online: //www.youtube.com/watch?v=RIMfrplyfaY
    En als je nu al iets hebt waar je dit jaar van af wilt hebben we vast //delete2010.nl gestart, maar ook alles wat je wilt bewaren kan nu een plekje krijgen door het juist op //save2010.nl te zetten!

  8. Haha, dat is ook wel weer een posting waard. Bedankt voor de attendering Guy!

Reageer