clear

zoeken

search

Kust weer veilig voor huis- en straatdealers

17 september 2009

Het gaat prima zonder coffeeshops in Middelburg vindt een woordvoerder van het CDA. “Geen aantoonbare toename van de overlast en geen toename van onbeheersbare netwerken van illegale verkooppunten”, zegt ‘ie. Andere partijen sluiten inmiddels commerciële coffeeshops uit, of stellen registratie met vingerafdrukken voor. Bewoners en middenstanders in het stadscentrum verzetten zich ondertussen tegen het aanwijzen van een nieuw pand als verkooppunt aldaar. Gemeenteraadslid en coffeeshophouder te Vlissingen, Gerard Aarden, zegt tegelijkertijd weinig te merken van het sluiten van alle shops:

In Goes bleef het vandaag ook rustig. “De afstand van Middelburg naar Vlissingen vonden de klanten blijkbaar al te ver. Daar lopen nu voldoende dealers rond en zijn huisadressen genoeg om aan de lokale vraag te voldoen. Wat de Belgen betreft, na de sluiting van Checkpoint hebben de klanten uit het westelijk deel van België al lang andere adressen gevonden. Naar het schijnt zijn er in Zelzate en Gent nogal wat huisdealers bij gekomen.”

Er wordt overal gedeald maar het behoort niet tot de gemeentelijke politiek om dat aan de grote klok te hangen. Drijvende shops worden niet eens meer genoemd.

Ik erger me mateloos. Vijf klassiekers voor deze draaikonten zeg ik je!

@

3 Reacties

  1. Anoniem schreef:

    je vergeet nederwiet van doe maar jongen.

    hoe fokking durf je!!

    Len

  2. Anoniem schreef:

    en wat te denken van 'steek 'm op. Van de ouwe Osdorp Posse!

    – Afroman – because I got high
    – Armand – Hasjiesman

    amai. er zijn er zo veel

  3. Aaaah ja, Afroman is de bom //www.youtube.com/watch?v=SAAyNyywhHc

    En van Arman kun je alles er wel op zetten, die floeperd 🙂

Reageer