clear

zoeken

search

Netvibes introduceert meervoudige pagina’s

29 mei 2009


Aan Netvibes heb ik in het verleden menig blogpost gewijd maar in het afgelopen half jaar zag ik geen aanleiding om er aandacht aan te besteden; het platform was stabiel en onderging geen veranderingen. Tot eergisteren. De website was de hele ochtend onbereikbaar omdat het ontwikkelteam een nieuwe feature in het systeem integreerde: meervoudige pagina’s binnen een account.

De toegevoegde waarde daarvan zag ik niet meteen. Je hebt immers al de beschikking over een onbeperkt aantal tabbladen, die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Nu ik zo’n extra pagina heb aangemaakt valt het kwartje opeens wél: het beheer van al je informatiebronnen wordt eenvoudiger en overzichtelijker.
Alleen mijn privépagina telde al 21 tabbladen. Daarnaast beheer ik ook nog accounts voor Bètafactor en 23 Dingen. Op de wat actievere dagen zorgt dat voor een hoop, naar nu blijkt onnodig, geklik op inlogschermen.

Van dat gesodemieter ben ik nu dus af. Ik zal er komend weekend weliswaar een uurtje voor uit moeten trekken maar dat levert me in de toekomst dan wel effectiever informatiemanagement op. Bij de tijdswinst die dat oplevert verbleekt dat ene uurtje razendsnel…

@Reblog this post [with Zemanta]

2 Reacties

  1. Daan schreef:

    Uurtje voor jou? Een dagje voor mij dan, het Netvibes kwartje valt bij mij altijd iets later.

  2. Van dat uurtje is het niet meer gekomen trouwens, in het pinksterweekend 🙂

Reageer