clear

zoeken

search

Hebben videoboeken toekomst?

04 februari 2009


Als Europeanen krijgen we officieel weer geen toestemming om de video te bekijken maar interessant vind ik het project van HarperCollins wel: Videoboeken (v-books)

Zou deze beeldvariant op e-books aanslaan? Het zou me niets verbazen, zeker niet nadat ik gisteren het puike artikel over lezen in het digitale tijdperk las.

Het boek What would Google do ga ik trouwens op zeker lezen. Ik lees er goede dingen over.

@

Via

4 Reacties

  1. Toen ik het eerst las twijfelde ik er even over, maar als je er even over nadenkt is dat idee zo gek nog niet. Want niet alle boeken zijn reeds verfilmd geweest. Maar het zou best ook verkocht kunnen worden als “haal een voorlezer in huis”, met de mogelijkheid om te kiezen voor doven ondertiteling of een voorlezer die met zijn handen spreekt.

    Er valt dus zeker wel wat mee te doen en afhankelijk van hoe men het juist brengt kunnen er wel wat gegadigden zijn vermoed’k.

  2. Het is lang geleden dat iemand mij een heel boek voorlas. Moet dat toch weer eens organiseren om het weer eens te ervaren.

    Heerlijk zo’n lectrice aan je bedstee

  3. Daan schreef:

    Gelukkig kwam ik vorige week net op tijd achter dat het boek over Google vertaald gaat worden, scheelt me toch weer een ellenlange Engelse sessie.

  4. Ik zal kijken of het geduld het wint van de nieuwsgierigheid…

Reageer