clear

zoeken

search

Standplaats Zeeland III: Louise Fresco

29 februari 2008


Na Wubbo Ockels en Paul Schnabel heeft de Zeeuwse Bibliotheek nu de eer om Louise Fresco te ontvangen in het kader van Standplaats Zeeland. Het is alweer de derde editie.

Louise Fresco heeft een zeer indrukwekkende CV. Ik moet erkennen dat ik zelf nog niets van haar hand heb gelezen maar haar publicaties zijn te vinden in bibliotheken over de gehele wereld.

Fresco zal onder meer een lezing verzorgen in de bibliotheek, die helaas al uitverkocht is. Liefhebbers maken nog wél kans op een vrijkaartje door deel te nemen aan de discussie over een aantal stellingen, op de vernieuwde site van de PZC.

Het thema van deze editie van Standplaats Zeeland is ‘Zee + land van de Toekomst: Een veranderend klimaat voor landbouw en voedsel.’

S.Z. is een mooi evenement, vind ik. Het zou mooi zijn als we dat structureel zouden kunnen blijven organiseren maar ik heb begrepen dat daar vooralsnog geen sprake van is. Ik vind het ook wel jammer dat we er niet meer mee doen op digitaal gebied. Maar goed, je moet niet altijd zeuren. Het is mooi zoals het is.

@

6 Reacties

  1. Henk schreef:

    Helaas uitverkocht? Hoezo helaas, dat is toch prima?

  2. Daar zeg je ook weer zo wat. Akkoord!

    Ik doelde eigenlijk op iedereen die misgrijpt. Ik zag nog wel wat verzoekjes voorbij komen via de info….

  3. Jan Tweepuntnul schreef:

    Ik neem m’n hoed af voor Zeeland. Louise Fresco is een reuzin!

  4. Hans schreef:

    Ik ben een fan. Een van de slimste vrouwen van NL ….en van de wereld.

  5. Statement!

    Is ze ook lief?

    🙂

Reageer