clear

zoeken

search

Creepy concepten: de bloedpen en de digitale Tattoo Interface

23 februari 2008


Af en toe stuit je op van die concepten en ontwerpen die gewoon griezelig zijn. Deze bloedpen op Gizmodo kan nog net, maar de digitale Tattoo Interface: daar krijg je toch een beetje rillingen van.

Brrrr.

@

6 Reacties

  1. Henk schreef:

    Bah, lijkt wel een fragment uit Harry Potter en de orde van de Feniks:

    Het wordt Harry al snel duidelijk dat veel leerlingen de Ochtendprofeet geloven en denken dat Harry een leugenaar is. Daarnaast geeft professor Omber alleen maar theorie in Verweer tegen de Zwarte Kunsten, en weigert de leerlingen de zo broodnodige spreuken te leren en praktijkles te geven. Wanneer Harry protesteert, krijgt hij direct strafwerk van Omber. Tijdens zijn straf moet Harry schrijven met een veer die op magische wijze de rug van zijn hand opensnijdt als hij schrijft. Hij schrijft zonder inkt maar er verschijnen rode letters op papier: hij schrijft met zijn eigen bloed.

  2. Ik moest die Potters toch nog maar eens lezen. Futuristischer dan je zou verwachten, begrijp ik!

  3. Daan schreef:

    De livescribe is aardiger, zie //www.livescribe.com/

    Ook handig als je een congres bezoekt en daar een verslagje van moet maken 🙂 Zie ook //weblog.zwitserlevengevoel.nl/livescribe_smartpen.html

  4. Die is inderdaad wel kek zeg!

  5. Ta schreef:

    Idd Henk, het werd in zijn huid gekerfd.. ma ik snap niet goed wat de bedoeling is van dit plaatj hierboven !

  6. @2e833fcce8ebc08d5b71c96e54439244 Het is niet meer dan een ontwerp, dat een voorstelling probeert te maken van een beeldschermpjes en toetsenborden in je huid. Gelukkig is het nog niet zo ver….

Reageer