clear

zoeken

search

Firefox-extensie van de week: de boodschappenlijst-generator

10 oktober 2007


Een leuke tip op Bright vandaag: de Firefox-extensie Grocery List Generator. De mensen die nog steeds niet veel weten van de browser Firefox en alle add-ons verwijs ik naar de archieven; daar heb ik al te vaak over geschreven.

De mensen die wel werken met de extensies, en die niet zo goed zijn in boodschappenlijstjes of ingrediënten kan ik de boodschappenlijst-generator van harte aanbevelen. De tool is ook beschikbaar in het Nederlands. Als je op een gerecht klikt, bijvoorbeeld de prei stamppot, krijg je meteen te zien wat je nodig hebt. Je kunt de database ook uitbreiden met eigen gerechten en ingredienten en er desgewenst foto’s aan toevoegen.

Dat kun je weer mooi combineren met de ruim 6500 recepten van Appie’s Allerhande.

De enige feature die ik nog niet heb kunnen traceren in de Nederlandse editie van deze extensie is de looproute. Je schijnt de benodigde ingrediënten ook nog eens te kunnen koppelen aan jouw looproute in de supermarkt. Absoluter Wahnsinn meinen Dammen und Herrn.

@

8 Reacties

  1. De Zweedse kok uit de Muppetshow schreef:

    Ik ga toch steeds meer geloven dat dit een kook-blog aan het worden is. Nog even dan staat de supermarkten tussen de categorieën. Mijn advies, scheiertochmeeuit.

  2. Ik wilde eigenlijk nog naar je verwijzen in de post want ik zag je advies al hangen.

    Altijd interessant hoe dan ook, dingen waar je weinig van weet ^^

  3. Jan Tweepuntnul schreef:

    geinig en heerlijk nutteloos:-)

  4. Daan schreef:

    Hm, je krijgt me nog wel een keer achter de kookpannen 🙂

  5. Het moet niet gekker worden 🙂

Reageer