clear

zoeken

search

Nieuwe bibliotheek Amsterdam krijgt beelschermnetwerk voor narrowcasting

13 maart 2007


Marina Noordegraaf attendeerde mij op een persbericht over de openbare bibliotheek Amsterdam. De OBA verhuist deze zomer naar een prachtig nieuw gebouw en zal daar de beschikking krijgen over een mooi beeldschermnetwerk voor narrowcasting.

Vorige week spraken wij hier ook nog over de mogelijkheden die beeldschermen bieden in een biblitoheekgebouw. In de Zeeuwse Bibliotheek beschikken we nu over een lcd-scherm voor promotiedoeleinden bij de entree. Later dit jaar zullen we ook een proef doen met een scherm op de eerste verdieping.

Het netwerk van de OBA gaat natuurlijk veel verder dan dit. Directeur Hans van Velzen blogt er over. Leverancier van het beeldschermnetwerk van de OBA is BIS

Mijn nieuwsgierigheid wordt steeds groter. Dit gebouw wordt enorm. Alleen al het aantal internetwerkplekken. Ongelooflijk! Ik wil er in het najaar graag een keer op bezoek gaan.

Ik ben wel benieuwd of de streefdatum (07-07-07) voor de oplevering van het nieuwe gebouw gehaald gaat worden. Toen ik er maandag voorbij reed met de trein leek het mij dat er nog veel werk aan de winkel was.
Ik ben overigens allang blij dat ik niet in de crash zat. ‘s Ochtends was ik op station Muiderpoort, nu niet direct een station waar ik maandelijks kom.

@

1 Reactie

  1. Jan * schreef:

    Om jaloers op te worden toch! Ik hoop dat we bij de herinrichting hier in Haarlem ook wat flatscreens kunnen plaatsen. Ook in het nieuwe DOK komt zo’n systeem trouwens.

Reageer