clear

zoeken

search

Edwin Mijnsbergen

Edwin Mijnsbergen (Vlissingen, 1971) belandde in 2000 in de bibliotheekwereld. Na afronding van de opleiding Informatiedienstverlening en -Management (IDM) in 2005, legde hij de nadruk op digitale ontwikkelingen in het algemeen en sociale netwerken in het bijzonder. In april 2010 nam hij afscheid van zijn vaste baan als bibliothecaris bij de Zeeuwse Bibliotheek om zich als zelfstandig te richten op o.a. internetprojecten en -adviezen, communitybeheer, contentmanagement, journalistiek en nieuwe media.

Edwin publiceert op zijn weblog Mijns Inziens en is daarnaast initiatiefnemer van de bestaande websites en communities Wij zijn De StadMiddelburg Dronk (en alle zustersites) en Ik geef weg-Walcheren en in het verleden van nu verdwenen communities als Bibliotheek 2.0 en Bètabieb.

Als u of uw organisatie behoefte heeft aan expertise en advies rondom community-, informatie- en contentmanagement, internet en internettoepassingen, of zoekt naar iemand die sociale media voor u beheert, dan wel de gewenste basis legt op dat gebied, dan is Edwin u graag van dienst. En jazeker: aan een nieuwe of verbeterde website kan hij u ook helpen. Zie ook het video-interview met Michael Minneboo en de pagina Portfolio.