clear

zoeken

search

Het levende boek

04 december 2009

Boekinnovatie kan altijd rekenen op mijn belangstelling maar het bovenstaande concept, C.A.O.S. Living Book, vind ik merkwaardig. Ook na twee keer kijken begrijp ik niet wat hier leuk aan is.

Ligt dat aan mij?

@

Attendering: Boekendingen

5 Reacties

  1. Wel het leuke is verondersteld het onverwachte te zijn. Iets dat je niet kan voorspellen en constant wijzigt. Iets dat je vlot kan namaken op het web maar niet zoveel gadget waarde zou hebben.

    Maar wel een handig weetje voor een artikel dat ik in gedachten had. Iets over je collectie op locatie.

  2. Boekendingen schreef:

    Het is ook helemaal niet leuk!!

  3. Mike's Webs schreef:

    Als marketinggadget is het zeker geslaagd, want de actie trok nieuwsgierige blikken naar de site. Good for them. Als applicatie die serieus toegepast moet worden zie ik het niet zo zitten: schoolboeken die constant geupdatet worden, wat een raar concept. Daar heb je toch eBooks voor?

  4. Ton de Kruyff schreef:

    Soms is het, na veel drinken en/of roken, beter nog even na te denken of een idee wel echt zo geniaal en leuk is als je eerst dacht.
    Gut wat is dit allemaal vergezocht.

  5. @Allen: ik ben blij om te lezen dat het niet aan mij ligt. Soms denk je wel eens: "mis ik hier nu de kern van het verhaal of de toepassingsmogelijkheden?" Maar soms zijn ze er gewoon niet of nauwelijks.

    Als je er dan toch elemementen uit kunt halen is dat in ieder geval nog meegenomen…

Reageer