clear

zoeken

search

Drie jaar twitteren: ik teken bij!

08 mei 2010

Op 5 april was het drie jaar geleden dat ik een account bij Twitter aanmaakte. De eerste twee tweets die de Waybackmachine van Archive.org vastlegde luidden ‘waking up’ en, twee dagen later, ‘preparing for work’. Ik had toen nog geen volgers.

Ik heb lange tijd gemengde gevoelens gehad over het medium maar in de loop van de tijd ben ik het steeds leuker en interessanter gaan vinden. Ik sluit me wat dat betreft aan bij Jeroen Mirck. Twitter is een snel en krachtig communicatiemiddel (ook al blijkt uit onderzoek dat Twitter toch meer een nieuwsmedium is) en is gewoon handig, vermakelijk en uitdagend. Ik teken bij voor drie jaar!

Gerelateerd:
De ondraaglijke lichtheid van Twitter
Voortschrijdende inzichten: nog eens over Twitter
Bibliotheken op Twitter: folder of conversatie?
Aladin op Twitter: een vragendienst in 140 karakters
Twitter voor gevorderden
Serendipiteit en Twitter
Volgvrijdag, en andere dingen die niet verplicht zijn op Twitter

@

Afbeelding: English Russia

5 Reacties

  1. JoG schreef:

    Als jij bijtekent, dan past dat vast in jouw nieuwe missie ! Veel plezier 🙂

  2. Astrid schreef:

    En het mag zelfs gewoon op zondag!

  3. @JoG: het is er zeker een onderdeel van. Dank je!

    @Astrid: dat is buitengewoon soepel van oom André 🙂 Vraag me dan ook meteen af wat onder werk wordt verstaan en in hoeverre de mensen die vroeger geen tv keken nu wel op internet mogen. Mogen ze daar wel e-boeken lezen bijvoorbeeld?

  4. Astrid schreef:

    Hmm, mooi onderwerp voor wat kamervragen… Ik ben niet zo thuis in wat wel en niet mag. Na het lezen van Franca Treur heb ik vooral het idee dat niks mag en dat ze 50 jaar achter lopen in de tijd. Dat e-boek zal zo'n vaart dus niet lopen, denk ik. Oh ja, en ik denk altijd maar dat ook zij vast de brandweer wel zullen bellen als op zondag hun huis in de fik vliegt. Blij dat er dan iemand is die wél werkt.

  5. Tsja, denk dat het vooral een benadering is die stelt 'zo veel als mogelijk proberen te vermijden' maar helemaal consquent kun je daar nooit in zijn denk ik. Ik vind het op een of andere manier dan altijd wel weer cool dat je op zondagen niet kunt kijken op de site van hun krant //www.refdag.nl/zondag.

Reageer