clear

zoeken

search

Tot volgend jaar

23 december 2011

Het krantenartikel deed anders vermoeden, maar dit jaar laten we het feestgedruis over aan anderen. Kerst kun je maar beter benutten om te rusten. Lezen zullen we wel, schrijven echter niet.

Tot volgend jaar allemaal. Dat de dagen die voor ons liggen hartverwarmend mogen zijn.

@

12 Reacties

  1. Alinda schreef:

    Veel plezier julder!!

  2. Astrid van Dam schreef:

    Hé, maar je bent nog niet klaar met je jaaroverzicht joh! Nou ja, ook jij verdient even rust. Fijne dagen en een warm nieuwjaar!

  3. Astrid van Dam Die ben ik inderdaad iets te laat gestart. Het tweede halfjaar doe ik nog wel in januaria dan, komt goed 🙂 Insgelijks!

  4. Cdav schreef:

    Heey Edje

    Geniet ervan samen met Lena en ik begreep dat the kids ook nog kwamen. We zijn bijna klaar hier voor den traditionele kerstborrel. Zal helaas niet druk zijn dit jaar ze sneuvelen hier met bosjes !!!

    Gezond 2012 in elk geval !!!

    Kees

  5. Basvanhouwelingen schreef:

    Geniet er van Edwin. En… voorzichtig met oudjaar, zodat je ook volgend jaar nog met tien vingers je zeer lezenswaardige berichten kunt plaatsen.

  6. sander schreef:

    hey Ed,veel plezier deze dagen en een gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal.
    Groetjes uit costa rica

  7. Christian schreef:

    Goed idee om al die tijd eens te hebben benut om te rusten! Mij trof dezelfde gedachte, begin december al trouwens. Héérlijk! (En vandaar ook de late reactie…)
    Hoe dan ook: ik heb je weer graag gevolgd in 2011 en zo nu en dan heb ik ook gereageerd, als ik dacht iets toe te kunnen voegen aan de discussie.
    Jij en de jouwen een heel fijn 2012 toegewenst, Edwin! Hopelijk brengt het weer veel moois.

  8. Christian insgelijks Christian! Eerlijk gezegd zou ik nog wel een maandje kunnen genieten, maar allez, daar bouw ik dan wel ruimte voor in tussendoor 🙂 Voorwaarts!

  9. Hey San, mijn reactie komt pas laat, maar ik wens jouw met terugwerkende kracht ook mooie dagen…en een superjaar uiteraard. Hoop dat Pescador er ook nog een paar namens mij met je zal wegtikken volgende maand! Cheers!

  10. @df9e25e5857444456d427d757889ef08 Hoi Bas, ik heb geen vuurwerk aangeraakt dus heb het heelhuids doorstaan allemaal. Gelukkig nieuwjaar!

  11. Hoi Kees, het was jammer dat de borrel juist op die dag was, ik had de traditie graag voortgezet, maar, eerlijk is eerlijk (jouw woorden): het alternatief was ook heerlijk. Wat mij betreft zouten we volgend jaar weer lekker op. Dan moet die borrel maar eens een paar dagen eerder 🙂 Beste wensen!

Reageer