clear

zoeken

search

Ignore All, een handige bookmarklet voor Facebook

28 januari 2008


Facebook mag dan een van de grootste sociale netwerken ter wereld zijn, in Nederland geven de gebruikers toch massaal de voorkeur aan Hyves. Of dit altijd zo zal blijven is nog maar de vraag. Facebook timmert ook internationaal aan de weg en hoopt dat de gebruikers willen meewerken aan een vertaling. Daarmee wordt een belangrijke drempel om goed te concurreren weggenomen. Als je bedenkt dat Facebook meer gadgets en tools heeft te bieden, is de kans dat zij flink zullen inlopen op Hyves reëel. Ook al zullen veel gebruikers weinig zin hebben elders opnieuw een account aan te maken: Hyves kan niet op z’n lauweren rusten.

Zoals ik eerder al schreef ben ik zelf niet zo enthousiast over Facebook. Ik heb er alleen een profiel om de mogelijkheden te verkennen. Dat geldt volgens mij wel voor meer mensen want je krijgt wekelijks heel wat verzoeken van vrienden en bekenden om applicaties uit te proberen. Het vervelende is dat je die uitnodigingen stuk voor stuk moet bevestigeren of negeren. Handmatig.

Tot voor kort dan toch, want er is nu een handige bookmarklet beschikbaar, die dat negeren met een enkele druk op de knop voor z’n rekening neemt: Ignore All. Op dit forum kun je zien hoe dat in z’n werk gaat.

Ik ga bookmarklets steeds leuker vinden!

@

Via.

2 Reacties

  1. Hans schreef:

    Leuk T-shirt als je leraar bent op een middelbare school 🙂

    Moms I’d like to Facebook.

  2. Een prachtvariant op de MILF’s 🙂

Reageer