clear

zoeken

search

Websites mobiliseren met Mofuse

23 november 2007


Twaalf dagen geleden las ik op Willem’s blog over Mofuse, een tool waarmee je je weblog of website kunt optimaliseren voor mobiele apparaten. De account, inclusief het ‘mobiele blog’ waren in vijf minuten aangemaakt, met als resultaat //zbdigitaal.mofuse.mobi. Die link plaatste ik onder de foto van de ZB, rechts in de sidebar. ‘Je kunt er maar klaar voor zijn‘, is mijn redenering.

Ik bekeek net de statistieken even. Volgens Mofuse is de mobiele variant in 11 dagen 87 keer bekeken vanaf een telefoon of ander draadloos apparaat. Misschien ook wel gewoon via pc’s of laptops trouwens. Ik weet namelijk niet of Mofuse die hits eruit filtert. Ik denk het haast niet.

Ik ken best veel mensen die surfen met hun Nokia’s N95 of hun schitterende HTC TyTN’s. Is er iemand die inderdaad de Mofuse-link gebruikt, vraag ik me af?

@

5 Reacties

  1. aad schreef:

    Ik heb de Mofuse link niet eerder gebruikt en daarom net maar even zitten testen.

    Op mijn Ipod Touch en de wireless LAN in de bibliotheek van het Vredespaleis werkt het uitstekend met een goede performance

    Op mijn HTC touch en GPRS werkt het ook uitstekend en met een redelijk goede, maar beslist acceptabele performance.

  2. Bedankt voor de feedback Aad, super!

    You’re all wired btw 🙂

  3. Boesje schreef:

    Dat werd wel eens tijd …….. 😉 Ga je zo nog een pintje vatten?

  4. u never can tell captino 🙂

  5. Remco schreef:

    Uiteraard heb ik hem getest! Voordeel: retesnel geladen, itt je gewone, die heeft wel een paar minuten nodig om geheel te laden via GPRS. Nadeel: je kan geen commentaren lezen. Nog een tip voor mobiele surfers; gebruik netvibes op je pc, log mobiel in op

    //m.netvibes.com/

    en je hebt supersnel al je rss binnen!
    8)

Reageer