clear

zoeken

search

Save an Alien: mijn vriendje Lihob

29 oktober 2007


Facebook is een van de grootste sociale netwerken ter wereld. In mei van dit jaar telde dit netwerk al ruim 26 miljoen gebruikers.

Ik heb mezelf er ooit voor geregistreerd om de ontwikkelingen daar een beetje in de smiezen te kunnen houden als daar aanleiding voor is, maar ik doe er voor de rest helemaal niks mee. Ik heb het zo al druk genoeg, met al dat gening, gehyve en wat dies meer zij. Het interessante aan Facebook zit ‘m wat mij betreft vooral in de toepassingen die ervoor bedacht worden, en hoe zich dat verhoudt tot de ontwikkelingen op Hyves.

Toen ik gisteren las over de even slimme als grappige Facebook-toepassing ‘Save an Alien‘, kon ik weinig anders dan dit even uit te proberen.

Over 185 dagen dreigt een grote meteoriet een planeet met 10 miljoen aliens van de heelalkaart te vegen en het is aan ons Facebookers om die kleine rakkers te redden. Ik heb mezelf ontfermd over de kleine floeperd Lihob.

Lihob en zijn vriendjes zijn veeeeeel liever dan de vele egocentrische lieden die je links en rechts kunt tegenkomen op planeet aarde. Alleen dat is al een goede reden om ook een Pucumu of Bogdu te adopteren.

@

2 Reacties

  1. Hans schreef:

    Lihop ??
    Of Mihop ??

Reageer