clear

zoeken

search

Songbird integreert web en muziekcollectie in mediaspeler

01 december 2006


Vette tip op de Digitale Revolutie: Songbird. Muziekliefhebbers moeten deze mediaspeler zeker even checken! Mijn eerste indruk was prima maar ik heb nog geen tijd gehad om alle functies uitgebreid te testen.
DR schrijft:

Songbird kun je zien als een kruising van tussen een traditionele mediaspeler en een webbrowser. Als basis is de Mozilla-browser gebruikt, waar ook Firefox van is afgeleid.
Met Songbird kun je de media die op je PC staat afspelen en beheren. Maar net zo goed kun je mediabestanden die op het www staan in je muziekbibliotheek opnemen. Met het programma surf je naar speciale websites met muziek, en muziek die je daar aantreft, en die je bevbalt kun je naar je bibliotheek slepen. Vanaf dat moment zijn deze muziekjes direct vanuit Songbird af te spelen.

Toen ik even zocht op New Model Army kreeg ik meteen 25 fijne nummers. Dat is in sommige muziekzoekmachines wel anders. Laat de downloads maar weer beginnen! Hangen we er meteen een lichtgevende kubus-speaker aan ook. En met opslagruimte houden we ook geen rekening meer. Fujitsu werkt aan harde schijven met 1Tb per vierkante inch…

Here comes the war.

Did you think we were born in peaceful times?

Faster, faster, like a whirling dervish spinning round
Faster, faster, until the Centre cannot Hold

You screamed give us Liberty or give us Death
Now you’ve got both, what do you want next ?

Here comes the war.

@

4 Reacties

  1. Anoniem schreef:

    Mooi! En nog uitwisselbaar met iTunes ook!

  2. Anoniem schreef:

    Zeker mooi, vooral de geïntregeerde browser die automatisch alle mp3’s indexeerd op een site, klikken en downloaden maar. Voor de rest af en toe traag maar dat kan ook aan de leeftijd van mijn pc liggen.

  3. Anoniem schreef:

    indexeert 😉

  4. Dappere Bas schreef:

    Dat ziet er inderdaad heel mooi uit. op de screencast lijkt alles wel vlotjes te verlopen. Opzich heb ik nog niet zo’n problemen met Itunes maar Songbird kan me toch doen switchen.

Reageer