clear

zoeken

search

Heeft iemand nog vragen?

31 augustus 2006

Wat een #%$^& dag. Een authentieke korte lonten-dag. Ik kan nu even niet tegen gezeur, ben ff klaar met desinteresse en heb geen zin in al die vragen.

Vandaag kwam Al@din ook ter sprake. Weer geen vragen in de mailbox. Gisteren ook al niet.

Ik heb geen zin om alle statistieken te gaan zitten vergelijken maar ik draai mee met Al@din vanaf dag een, en kan zo wel constateren dat er een enorme terugval is in het aantal vragen. Hier wel in ieder geval. Je kunt daar heel veel verklaringen voor bedenken maar ook daar heb ik al geen zin in. Ik wijs alleen maar even op dit emerce-artikel. Komkommertijd? Yahoo Answers trok in juni ruim 12 miljoen unieke bezoekers…. Ik zelf vind de antwoorden daar over het algemeen van een bedenkelijk niveau maar zoals zo vaak hebben al die bezoekers daar geen boodschap aan. En vragen hebben ze dus genoeg…
En ik maar hopen dat ze alles zelf opzoeken..maar ik denk inmiddels dat andere conclusies hier op z’n plaats zijn. Geheel in het kader van deze baaldag laat ik dat echter ook met veel genoegen aan derden over.

Ik ga snipperen. Dat lijkt me het beste voor alle partijen. Misschien nog wel even doorpakken in het heerlijke boek jpod, van Douglas Coupland.

Gisteren las ik nog een heerlijke passage. Iemand op een kantoor (van een gameontwikkelaar) daar merkt op dat hij zich ‘chilled’ voelt. Een dame antwoordt:

“You feel chilled because you have no character. You’re a depressing assemblage of pop culture influences and cancelled emotions, driven by the sputtering engine of only the most banal form of capitalism. You spend your life feeling as if you’re perpetually on the brink of being obsolete – whether it’s labour market obsolescence or cultural unhipness … You’re glamorised drosophila flies, with the company regulating your life cycles at whim. If it isn’t a budget-driven 18-month game production cycle, it’s a five-year hardware obsolescence schedule …”

Seau dan! In his face!

Iemand nog vragen? Ik druk mijn snor.

@rg

6 Reacties

  1. robert schreef:

    Zeurpiet ; )

    hier een leuke vraag: waarom vaklieden bepaalde soorte kleding aan? Schilders hebben witte overals, timmerlieden hebben bruine overals, electriciens hebben blauwe aan, maar waarom?

    Groet vanaf de nieuwe werkplek

  2. Vraag dat maar aan Aladin ^^
    Lopen daar nog werklui rond ofzo?

    Bevalt het wel daar?

  3. robert schreef:

    ; ) Ik zal het vandaag eens aan Aladin vragen 🙂

    Hier lopen geen werklui rond, maar ik vroeg het me af nadat ik een tijd geleden een stukje in de krant had gelezen.

    De 1e dag bij dit andere pensioenfonds beviel wel. Vandaag de 2e dag, dus ik ben benieuwd 😉

  4. Anoniem schreef:

    Was ik net dat stukje over bedrijfskleding vergeten, moet ik ineens weer denken aan dat mintgroene jasje van Miss Etam en die blousjes van Piet Zoomers voor de mannen, daar zou ik ineens slechte zin van krijgen 🙁

    D.

  5. Natalie schreef:

    Hee goed idee, bedrijfskleding!

  6. Bas Overdoorn schreef:

    Heeft u moeite met het vinden van een leuke en geschikte partner? Of heeft u soms moeite om die leuke en geschikte partner te behouden? Ontwikkelen relaties zich niet zoals u wilt? Neem eens een kijkje op www.bindingsangst.net waar een effectieve methode besproken wordt die u wellicht kan helpen met problemen waar u zich misschien niet eens bewust van was.

Reageer