clear

zoeken

search

Een script voor tags in Blogger

09 augustus 2006


Eerder schreef ik al over de firefox-extensie Greasemonkey die ik sinds een paar maanden gebruik. Vandaag ben ik even aan het stoeien met een aanvullende extensie, waarmee je tags kunt toekennen aan posts op blogger. Over tags heb ik ook al eens iets geschreven.

Deze post is niets meer dan een test van de handleiding op ‘Greasemonkey Method‘, een blog met hacks voor Blogger. Een account bij Del.icio.us is noodzakelijk. Die heb ik dus ook even aangemaakt.

@

5 Reacties

  1. Anoniem schreef:

    En ik zoek nog steeds een duidelijke handleiding voor het toekennen technorati tags bij web-log, in typepad dus…

    Ben je wel tevreden met de toevoeging van de tags tot nu toe? Ik moet ff wennen aan de kleurtjes en de layout van del.icio.us.

    D.

  2. Anoniem schreef:

    2? Is dit op een schaal van 10 het antwoord op mijn vraag? 😉

    D.

  3. ik had een hele lange als antwoord maar de links waren ook lang en opeens was de helft van mijn pagina weg. Toch maar weer verwijderd.

    Maar ik heb dus zo mijn twijfels. Beter dan de bullets die ik aanvankelijk in beeld kreeg, toen twijfel over engels of nederlands (en waarom engels weet ik eigenlijk ook niet: vindbaarheid?) en dan ook nog geen samengestelde termen mogelijk bij delicious dus modderen met underscores.

    Als je zoekt op ‘adding tags technorati typepad’ vind je volgens mij wel goede links. Zit schijnbaar ook ingebakken in software inmiddels?

    E

    En 2 is het mysterie he. In de hitchhiker’s guide to the galaxy is het antwoord 49 ofzo toch?

    Gekke clou vind ik nog steeds 🙂

  4. Anoniem schreef:

    Uiteraard heb al gegoogled maar echt een duidelijke handleiding (liefst in het Nederlands haha) heb ik nog niet gevonden. Ik moet er ook eens goed induiken en ook eens op het forum van web-log kijken maar dat duurt me allemaal te lang, ik ben te ongeduldig.

    In Flickr gebruik ik alles doorelkaar, Engels of Nederlands maar soms ook allebei en het is inderdaad iets waar je eens goed over zou moeten nadenken. Maar dan moet je ook eerst weten wat je er precies mee wil of wat je lezers er mee zouden kunnen toch?

    Is dat zo, is 2 het mysterie? Weer wat geleerd 🙂 Iig bedankt voor de toelichting!

    Cheers,
    D.

Reageer