clear

zoeken

search

3D-printers: een consumentengids

03 februari 2013

Wat goed! Engadget heeft begin deze week, in The shape of things to come: A consumer’s guide to 3D printers, een overzicht gepubliceerd van 24 3D-printers met hun prijzen en specificaties. Dat is nu net wat ik nodig had. Ik vind de ontwikkelingen rondom die technologie namelijk belangrijk en interessant, maar ik wil het volgen ervan wel behapbaar houden. Ik ben nu eenmaal geen ‘techneut’.

Daarom bewaar ik dit overzicht als tijdelijk naslagwerkje en volg ik sinds kort de community 3D Printers and Printing NL, op Google+. Daar laat ik bij, voor nu. Hoewel: t.z.t. zal ik ook de nieuwe whitepaper van Michael Weinberg lezen. Die gaat over de 3D printen en copyrigh, in de nabije toekomst ongetwijfeld een ding van jewelste. Dat document is overigens weer een vervolg op It Will Be Awesome if They Don’t Screw it Up, over hetzelfde onderwerp.

Je begrijpt: zelfs als je onderwerpen zijdelings volgt ben je er nog een paar uur zoet mee, als je niet uitkijkt.

@

2 Reacties

  1. JoG schreef:

    De korte link naar de Google+ community '3D printers and printing NL' is : https://plus.google.com/communities/114289351875256701520.

Reageer