clear

zoeken

search

Friendsheet: Facebook bekijken zoals je Pinterest bekijkt

07 maart 2012

Het succes van Pinterest hangt nauw samen met het design van de website (en van de app). Pinterest vervult voor veel vrouwen de rol die vroeger werd vervuld door bladen als Cosmopolitan, Elle en Avenue. Die bladen kijken dan ook goed naar de ontwikkelingen bij Pinterest (en profiteren er al van).

Maar niet alleen de vrouwenbladen laten zich inspireren door Pinterest. De interface duikt op steeds meer plekken op. Nu is daar ook Friendsheet, een toepassing die je Facebooktijdlijn omzet naar, uhm, een Pinterestinterface. De toepassing heeft uiteraard je toestemming nodig om je account te kunnen benaderen. De keuze is aan jou. Facebook wordt er in ieder geval wel een stuk overzichtelijker door.

Like?

@

Reageer