clear

zoeken

search

Kostentussenstand War on Terror: 1,2 biljoen dollar

01 mei 2011

De Volkskrant schreef in 2008 dat de oorlog in Irak 3 biljoen (3.000 miljard) dollar zou gaan kosten. Zover is het nog niet maar de kostenteller van de War on Terror tikt lekker door, lees ik op Fas.org:

As of March 2011, Congress had approved a total of more than $1.2 trillion dollars for costs associated with the wars in Iraq, Afghanistan and other post-9/11 “war on terror” operations, the Congressional Research Service said in its most recent update on the subject.

Niet te bevatten. Waar zou de economie toch zijn zonder oorlog?

Gerelateerd:
Een biljoen is het nieuwe miljard
Het gevangenis-industriële complex in Amerika
Voor 8,7 miljard dollar aan bonnetjes kwijt

@

2 Reacties

  1. Henk schreef:

    De dollar is na de dood van Bin Laden alweer aan het stijgen, de olieprijzen dalen.

  2. Het eerste bericht dat ik na het ontwaken las ging over Osama inderdaad. Voer voor speculatie wederom. Vooral dat directe zeemansgraf is weer buitengewoon interessant. Ogen en oren open maar weer, en vooral niets geloven, van geen enkel kamp 🙂

Reageer