clear

zoeken

search

Kickass Torrents: torrents downloaden zonder Bittorrent

18 november 2009

Ik kan niet beweren dat ik in 2009 veel muziek of films heb gedownload. Dat heeft meer met verzadiging te maken dan met braaf willen zijn. Het komt er gewoon nauwelijks van (Hoewel ik vanavond wel even The xx van Coda.fm trok om rustig te checken). Het aanbod is te groot. Je weet.

Nu ik Kickass Torrents heb gezien zou ik bijna weer overstag gaan. Wat een geweldige torrentsite is dat zeg! Die site is sinds begin 2009 in de lucht en hoewel ik er wel eens van had gehoord was het er nog niet van gekomen er een kijkje te gaan nemen. Een enthousiast verhaal op TorrentFreak bracht daar verandering in.

Als je eenmaal bent geregistreerd voor de site kun je alles personaliseren, tot de RSS-feeds toe. Je kunt er desgewenst zelfs Torrents downloaden zonder een Bittorrentclient als uTorrent. Er is een extensie voor Firefox, je kunt je laten attenderen via Twitter, je kunt audio per afzonderlijk nummer streamen (doorklikken op submappen en op downloaden), de rubrieken zijn overzichtelijk…het is buitengewoon.

Ook al zal ik er niet direct veel gebruik van maken: deze ‘nieuwkomer’ krijgt van mij een dikke negen.

@

5 Reacties

 1. poulus schreef:

  Dank voor de tip Edwin.
  Komend weekend eens ontdekkingsreis daar.

 2. Graag gedaan. Goed weekend alvast!

 3. poulus schreef:

  Dank je wel. En nog maals dank voor de link. Het is fijn zoeken en vinden daar.

 4. kelvin schreef:

  ik gebruik KAT nu ong. 2 maanden en durf nu eerlijk te zeggen dat kick ass torrents de beste torrent site van het moment is.

  kello

 5. Dank! Still alive and kicking!

Reageer