clear

zoeken

search

De toekomst van Aladin

20 april 2008


Nu ik na een week geconfronteerd wordt met honderden ongelezen rss-feeds kan ik niet veel anders dan mezelf beperken tot een korte scan. Toch stuit je ook dan nog op veel bijdragen die het verdienen om goed gelezen te worden. Dat geldt ook voor een post van Mark Deckers, met de titel Al@din is dood! Lang leve Al@din! Mark wijst op de terugval in het aantal vragen dat wordt gesteld aan onze vraagbaak en komt met een aantal bruikbare suggesties om de dienst een nieuwe impuls te geven.

Soms ben ik geneigd om te denken dat het alleen nog maar slechter zal worden maar dat betekent niet dat ik geen mogelijkheden meer zie. Een paar maanden geleden wijdde ik zelf ook een document aan de toekomst van Aladin, die heb ik voor het gemak even op eSnips gezet:

De toekomst van Aladin
De toekomst van Al…
Hosted by eSnips

Om nog maar eens een klassiek citaat te gebruiken: It’s better to light a candle than to complain about the darkness…

@

Reageer