clear

zoeken

search

Fijn diezijn: het Page-flip boek van Ruben Swieringa

10 maart 2008


Een mooie tip op Spotlight Effect van Jerry Houtman. Hij schrijft:

Zelfbenoemd multimedia-enthousiast Ruben Swieringa heeft tijdens zijn stage bij internetbureau een digitaal, interactief boek gebouwd. Het mooie eraan is dat de lezer er op iedere gewenste manier doorheen kan navigeren, maar de grafische mogelijkheden hebben nog het meeste indruk op me gemaakt. Transparante pagina’s, direct schakelen naar de gewenste bladzijde, doorlopende animaties tijdens het omslaan en het ‘uitscheuren’ van bladzijden: het is allemaal mogelijk. Uiteindelijk zou het boek door ontwerpers kunnen worden toegepast in Adobe Flex applicaties. Swieringa: “Het nut van het Book is dat er inhoud in kan worden gestopt. Ontwerpers die het component toepassen kunnen dit naar eigen gelang doen met een contentmanagementsysteem.” Zo worden weer nieuwe interactieve, geanimeerde boeken gecreëerd.

De fraaie demo moet je beslist even bekijken. Dit geeft inderdaad een nieuwe dimensie aan creatief boekbladeren!

@

4 Reacties

 1. Mischa schreef:

  En ik maar zweten op een mooi offline boek 😉 Maar dit ziet er idd erg gelikt uit

 2. Hoi!

  Heb je trouwens al contact gehad met de ZB? Dat boek moeten wij natuurlijk wel hebben. Als ik er iets in kan betekenen hoor ik het graag van je!

  Edwin

 3. Mischa schreef:

  haha, ik ben druk bezig om de oplage goed te krijgen en ook een goede offerte te verkrijgen voor een kwaliteitsproduct. En ik weet je natuurlijk te vinden 😉

 4. Goed werk! Ik ben benieuwd!

Reageer