clear

zoeken

search

Google breidt uit: 402 vacatures bij Google Europe in Monsterboard

10 september 2006


Via een post op Google OS, over kwaliteitstesters die werken voor Google, kwam ik terecht op Voelspriet‘s Henk van Ess’ Engelstalige blog ‘Search Bistro’, waar hij vorig jaar juni een post wijdde aan geheimzinnige tijdelijke baantjes bij Google: het testen van zoekresultaten voor twee tientjes per uur. Leek me erg interessant want ik heb altijd veel te weinig geld en zou met zo’n job heel goed het nuttige met het aangename kunnen verenigen….

Maar de post is alweer achterhaald natuurlijk (het betrof hier immers tijdelijk werk) maar ik keek toch even in de link naar Monsterboard en die was inmiddels dood. Toen ik echter een nieuwe zoekactie intikte in Monsterboard, alleen op de term ‘Google’, kreeg ik maar liefst 402 treffers. Allemaal vacatures bij Google Europe, geplaatst in de periode 6 t/m 8 september j.l. 402! Dat is bizar veel.

En als je de verschillende vacatures beter bekijkt kun je heel veel leren over de activiteiten en plannen van Google in Europa. Account managers algmeen in Noord-Holland, diverse google book search supervisors in Londen, enz, enz.

Interessant vind ik het! En volgens mij verdien je respectabele kluiten bij deze werkgever ^^ Het is alleen wel een beetje technisch allemaal.

@

1 Reactie

  1. Ondertussen lijken die allemaal ingevuld te zijn, grote verassing daar šŸ˜‰

Reageer