clear

zoeken

search

Google Analytics vrij beschikbaar

16 augustus 2006


In mei ontving ik een uitnodiging om gebruik te maken van Google Analytics. Op het blog van G.A. kun je lezen dat zo’n uitnodiging niet langer nodig is om van deze uitgebreide tool gebruik te maken, maar dat iedereen de software nu vrij kan gebruiken.

Voor de dagelijkse statistieken kijk ik meestal in Statcounter maar voor diepere inzichten maak ik graag gebruik van Google.

Ik kan het programma aanbevelen bij iedereen die een weblog of website onderhoudt. Doe er je voordeel mee!

@

3 Reacties

 1. Jos van Helvoort schreef:

  Dank je wel Edwin,
  heel handig inderdaad. Ik had me in mei al eens proberen aan te melden maar kwam er toen niet tussen.

 2. Wow!ter schreef:

  Edwin, compleet worden de statistieken nooit, maar je komt met Analytics wel veel te weten.
  Trouwens, overweeg ook eens Feedburner, dat zijn ook veel gebruikers die je vaak niet ziet in je webstatistieken. Je bijna 60 Bloglines lezers lezen waarschijnlijk veel binnen Bloglines, zonder op je site te komen. Bloglines zijn echter slechts de helft van je feed-lezers….

  groet
  Wouter

 3. Ik vraag me inderdaad wel eens af wat de invloed is van al die rss op bezoekersaantallen: statistieken worden er niet bepaald meer waarheidsgetrouw door.
  Feedburner heb ik een tijdje terug ingesteld maar dat heeft ook nog wel even nodig, voor dat dat goed loopt.

  Maar ach: het is een indicatie in ieder geval….

  Edwin

Reageer